Първоначално публикувано от dansguardian
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за продажба ???
Collapse
X
-
Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеАбе пичове, какви Технотест-ове, какви 5 лева? Колегата не продава Ролс Ройс, който може да си смени собственика 10-ина пъти. На колата, която продава колегата всеки ден и е подарен, както се казва. Не се филмирайте толкоз. Отива колегата при нотариус, изповядва сделката, кеши, стискат си ръцете и толкоз. После купувачът може и да не стигне до препродажба, това е Алфа Ромео все пак!Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщениеКонкретно аз не се филмирам, защото това ми се случи миналата година, и това е реалната ситуация. Ако си продаде колата в неговата област и следващия не я препродава ще си мине с нотариус, но ако дойде да я купи някой извън областта и я закара в КАТ се стига до технотеста и т.н и т.нLancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
А бе съветвате го момчето с пълни глупости.....
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеЕ, предполага се, че купувачът ще е наясно с интервенцията. Освен това купува кола, за която плаща данък за 1.6, а кара 2.0.
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:03 ----------
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеДругия вариант е да изтъркаш номера от блока...)
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеТехнотест-а е 210 лв. с ДДС.))...технотест вече няма...фирмата е друга и много по прицизна....
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщениеКонкретно аз не се филмирам, защото това ми се случи миналата година, и това е реалната ситуация. Ако си продаде колата в неговата област и следващия не я препродава ще си мине с нотариус, но ако дойде да я купи някой извън областта и я закара в КАТ се стига до технотеста и т.н и т.нПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМисля, че когато се купува двигател трябва да има нотариално заверен договор или фактура, иначе е незаконен.
Иначе по-горе Боби е обяснил каква схема става ако не се узакони мотора. Има и частни случай в които е упоменато, че двигателя е без номер, и такива собственици могат да си менкат двигатели и да си търкат номера на воля.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Хайде бе, нямало Технотест... Я малко да си свериш часовника и да не пишеш глупости:
http://www.technotest.bg/bg/company.htmlHennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеХайде бе, нямало Технотест... Я малко да си свериш часовника и да не пишеш глупости:
http://www.technotest.bg/bg/company.html
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеХайде бе, нямало Технотест... Я малко да си свериш часовника и да не пишеш глупости:
http://www.technotest.bg/bg/company.html
октомври 2014
ТЕХНОТЕСТ е нотифициран като техническа служба категори А към Европейския съюз по Директиви 2007/46/ЕО и 2002/24/ЕО.
Та сумати време бяха нелегитимни...но както и да е...
Мерси за инфото....
---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениенамира се в гара Искър, близо до кръговото под Брюкселско шосе с/у ТНТ май беше))...има ли нещо дет не знаеш...?
Last edited by Бобби; d.m.y г., 21:58.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеКато сравних номера на двг от eper с този дето са вписали скапаняците от кат и се оказа, че са объркали 1 или 2 цифри, нещо от рода на 3-ка с 9-ка или 6-ца с 8-ца, понеже не беше кристално зачистен. Бахти некадърните тупани, честно, по време на "техническия преглед" не провериха дори дали ми светят фаровете и пак успяха да оклепат нещо. Да си прави сметката който минава през "процедурата", да не се окаже после със "сменен" несменен двигател.Alfa Romeo156 1.8T.Spark SportPacket
Ducati ST2
Comment
-
Мотора мърка като коте а след 3000 об. Става зверо и е доста пъргав без дори да се зачудва прекъсва и т.н.т , но сигорно ще я разпрофам на части.... колкото и да ми е мъчно защото знам какво съм вложил в самата кола защото не е само парите които се дават а в алфа ромео а самия автомобил има нещо което те кара да се влюбиш в неяsigpicAlfa Romeo 156 2.0 t.s. 155 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеАбе пичове, какви Технотест-ове, какви 5 лева? Колегата не продава Ролс Ройс, който може да си смени собственика 10-ина пъти. На колата, която продава колегата всеки ден и е подарен, както се казва. Не се филмирайте толкоз. Отива колегата при нотариус, изповядва сделката, кеши, стискат си ръцете и толкоз. После купувачът може и да не стигне до препродажба, това е Алфа Ромео все пак!
Comment
Comment